Monday, September 07, 2009

Prvi novinski prilog!




U jučerašnjem broju Politika Magazina, izašao je prilog o mom kreativnom hobiju. Kakvo uzbuđenje! Nisam ni znala da toliko ljudi u mom okruženju zaista čita novine....
Tekst je simpatično napisan. Jedini je problem što je ceo prilog napravljen jako davno tako da su se neke nove interesantne stvari pojavile od tada. Za početak, sada se bavim samo izradom nakita...
U svakom slučaju, baš sam ponosna.
A i vreme kad je izašao prilog je ispalo super. Naime, juče sam planirala da se posvetim najdosadnijem poslu u procesu izrade nakita od polimerske gline - šmirglanju. Nakupilo se puno ispečenih komponenti, što perlica, što pločica za narukvice, što privezaka... cele nedelje sam samo pravila, pekla i odlagala u kutiju sa nalepnicom "Za šmirglanje". E sad se kutija napunila, a i ne mogu više da odlažem završavanje određenih komada nakita. Taman sam bila usred psiho-fizičkih priprema za omraženi dosadni posao, kad muž donese novine! Jasno vam je, šmirglanje je prošlo k'o od šale. Eto šta motivacija može da učini.
Tako zahvaljujući Politici na korak sam od završetka kolekcije inspirisane slikama austrijskog slikara Hundertwasser-a. Biće i tih sličica, najkasnije idućeg vikenda. Posetite me ponovo.

Vaša,
MilaMa

5 komentara:

Unknown said...

sve čestitke i puno sreće u daljem radu ,svaki uspjeh kreativca me raduje kao moj.

Nena3110 said...

Cestitam! Mi u kuci kupujemo Politiku, ali kao za inat, juce nisam stigla da otvorim novine, cim stignrm kuci s posla to cu da uradim.
Bas mi je drago!

Drangulije said...

a ja jutros citam online politku... i razmisljam- mora biti da se "znamo" sa nekog foruma ili bloga... samo ne mogu da povezem sve!
kada... evo... :)

cestitam!

Little Glory said...

Ne mogu da verujem! Imam Politikin magazin i redovno ga citam, procitala sam prilog i sve vreme se pitam, - Ko bi to mogao da bude?
Milama! Divno draga moja, cestitam od sveg srca! :)

Dana said...

I trebas biti ponosna!Tvoji radovi me odusevljavaju i iskreno im se divim.

Post a Comment